ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή ή αντικατάσταση), θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που αναγράφονται στη σελίδα της επικοινωνίας ή στο info@petrellihome.gr.  Αλλαγές και επιστροφές δεχόμαστε έως και 2 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προιόντων μας. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα στείλετε το/τα προϊόν/προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, έτσι ώστε μόλις παραλάβουμε να προωθήσουμε τη νέα σας παραγγελία

Επιστροφές σε προϊόντα που έχουν τύχει ειδικής παραγγελίας για κάθε ένα πελάτη ανάλογα με τις διαστάσεις, δεν επιστρέφονται. Επίσης προϊόντα σε προσφορά αλλάζονται μόνο με προϊόντα προσφοράς. Γι' αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την μέτρηση των διαστάσεων. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Απαραίτητη προϋπόθεση να ελέγξετε τα προϊόντα σας, εντός 48 ωρών, από τη στιγμή που τα παραλάβετε να διαπιστώσετε ,ότι είναι τα προϊόντα που παραγγείλατε και είναι σε καλή κατάσταση. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβετε , στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Για την επιστροφή των προϊόντων θα επιβαρυνθείτε το κόστος επιστροφής τους. Σε αντίθεση περίπτωση δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές των προϊόντων.


Σε προϊόντα όπως Ρόλερ Σκίασης, Στόρια ,Περσίδες( μεταλλικές και ξύλινες) , διότι κατασκευάζονται στις ζητούμενες διαστάσεις, Πτυσσόμενων Πορτών ,Καλύψεις και Αξεσουάρ Τζακιού, Κουρτινόξυλα Σφυρήλατα, Κουρτινόξυλα Πατίνες , Μετόπες Ξύλινες και Μεταλλικές, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής η αλλαγής.
Τα Καπάκια Λεκάνης δεν αλλάζονται όταν ανοιχτούν από τη συσκευασία τους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε στη διάθεσή σας 2 ημέρες για να υπαναχωρήσετε από την αγορά που τυχόν πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας, εφόσον επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, και εφόσον έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, για να δηλώσετε τον λόγο που το επιστρέφετε.

Η ως άνω προθεσμία των δύο ημερολογιακών ημερών για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, ασκείται από την επόμενη της ημέρας που εσείς ή πρόσωπο που τυχόν εσείς μας υποδείξατε ως αρμόδιο για την παραλαβή των προϊόντων σας (άλλο από τον μεταφορέα) αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των αγορασθέντων αγαθών.